CONTACT

Tel: +40 744 301 040
andreea.dop@aad-lawyers.ro

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:

Avocat, membră a Baroului București (din 2012) Manager (Societate cu răspundere limitată în domeniul prestări servicii, 2007 – 2011)

STUDII:

Licență în Științe Juridice, Facultatea de Drept – Universitatea din București (2011);

ISTORIC

După ce a acumulat experiență ca manager al unei societăți comerciale private și apoi ca avocat, Andreea Dop a decis să lucreze ca avocat titular independent și să formeze un propriu cabinet de avocat. Andreea tratează fiecare client în parte cu grijă și atenție mare la detalii. Se concentrează să identifice căi legale de rezolvare a probelemelor specifice, care să corespundă, în același timp, intereselor clientului. Este perseverentă și dedicată profesiei de avocat. Manevrează cu diplomație și finețe tehnici de negociere și astfel conduce părțile unui diferend către rezolvarea pe cale amiabilă a problemelor juridice, ori de câte ori există premisele găsirii unor soluții non-conflictuale. Andreea este specializată în domeniul dreptului penal. Are experiență în dosare ce au avut ca obiect infracțiuni economice, infracțiuni de corupție, infracțiuni informatice. De asemenea, Andreea a reprezentat cu success interesele autorităților contractante, dar și pe cele ale companiilor private implicate în contracte de achiziție publică. Domenii de practică: Drept penal, Drept financiar și fiscal, Dreptul muncii, Drept administrativ- achiziții publice

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ

  • Avocat, membră a Baroului București (din 2012)
  • Manager (Societate cu răspundere limitată în domeniul prestări servicii, 2007 – 2011)

STUDII

  • Licență în Științe Juridice, Facultatea de Drept – Universitatea din București (2011);
  • Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților (2012-2013);
  • Program postuniversitar “Reglementări cuprinse în Noul Cod Civil și în Noul Cod de Procedură Civilă”, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București (2012).
  • Conferința organizată de Academia de Drept European (Academy of European Law – ERA, Trier) cu tema „Aspecte Procedurale privind Cererile Adresate Curții Europene a Drepturilor Omului – How to Litigate Before the European Court of Human Rights” – 2014, Strasbourg.
  • Conferință organizată de Academia de Drept European (Academy of European Law – ERA, Trier) cu tema „Îmbunătățirea Condițiilor de Detenție, Rolul Curții Europene a Drepturilor Omului și a Instanțelor Naționale – Improving Conditions Related to Detention, The role of the ECHR and national courts” – 2013, Strasbourg.

LIMBI DE LUCRU

Română (nativ), Engleză, Franceză

ADRESAŢI ANDREEI O ÎNTREBARE