CONTACT

Tel: +40 722 594 573
andreea.dop@aad-lawyers.ro

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:

Avocat, membră a Baroului București (din 2012) Manager (Societate cu răspundere limitată în domeniul prestări servicii, 2007 – 2011)

STUDII:

Licență în Științe Juridice, Facultatea de Drept – Universitatea din București (2011);

ISTORIC

Andreea lucrează ca avocat independent din anul 2014, când a făcut echipă cu Cristina pentru a pune bazele proiectului AAD Lawyers. Andreea tratează fiecare client în parte cu grijă, devotament și atenție mare la detalii. Se concentrează să identifice căi legale de rezolvare a probelemelor specifice, care să corespundă, în același timp, intereselor clientului. Este perseverentă și dedicată profesiei de avocat. Manevrează cu diplomație și finețe tehnici de negociere și astfel conduce părțile unui diferend către rezolvarea pe cale amiabilă a problemelor juridice, ori de câte ori există premisele găsirii unor soluții non-conflictuale. În ultima perioadă, Andreea a acumulat experiență în domeniul achizițiilor publice și dreptului construcțiilor, reprezentând cu succes interesele autorităților contractante, dar și pe cele ale companiilor private implicate în raporturi juridice de acest tip.

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ

  • Avocat, membră a Baroului București (din 2012)
  • Manager (Societate cu răspundere limitată în domeniul prestări servicii, 2007 – 2011)

STUDII

  • Licență în Științe Juridice, Facultatea de Drept – Universitatea din București (2011);
  • Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților (2012-2013);
  • Program postuniversitar “Reglementări cuprinse în Noul Cod Civil și în Noul Cod de Procedură Civilă”, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București (2012).
  • Conferința organizată de Academia de Drept European (Academy of European Law – ERA, Trier) cu tema „Aspecte Procedurale privind Cererile Adresate Curții Europene a Drepturilor Omului – How to Litigate Before the European Court of Human Rights” – 2014, Strasbourg.
  • Conferință organizată de Academia de Drept European (Academy of European Law – ERA, Trier) cu tema „Îmbunătățirea Condițiilor de Detenție, Rolul Curții Europene a Drepturilor Omului și a Instanțelor Naționale – Improving Conditions Related to Detention, The role of the ECHR and national courts” – 2013, Strasbourg.

LIMBI DE LUCRU

Română (nativ), Engleză, Franceză